Udgående logistik

 – Med logistikløsninger, der sikrer fremtidens drift

Er din virksomhed klar til at møde fremtidens efterspørgsel? Vores logistikløsninger automatiserer hele eller dele af den udgående logistik, så din virksomhed bliver mere konkurrencedygtig. Det betyder, at:

 • Din virksomhed sparer ressourcer på den udgående logistik
 • I minimerer fejl og maksimerer effektiviteten
 • Medarbejderne undgår tunge løft, fx i forbindelse med pakning og distribution af pakker

Vi designer og opbygger unikke logistikanlæg, der er tilpasset din virksomhed. På den måde får I en løsning, der passer perfekt til jeres behov.

Høj faglighed og tæt samarbejde

Hos Zolvo har vi høj faglighed og mange års erfaring med at lave automatiserede anlæg til udgående logistik. Vi har både konstruktører og ingeniører ansat, så vi altid kan gennemføre et projekt professionelt. Det sikrer desuden, at løsningerne altid lever op til de gældende lovkrav, herunder CE-krav/CE-mærkning.

I er eksperter på virksomhedens behov – derfor arbejder vi altid tæt sammen, når vi designer et anlæg til udgående logistik. Vi sørger naturligvis for, at projektet bliver gennemført, og at anlægget lever op til alle virksomhedens krav.

Vi leverer løsninger til alle logistikopgaver

Hos Zolvo hjælper vi alle typer virksomheder med at designe og opbygge robot-, sorterings- og transportanlæg, der automatiserer den udgående logistik. Det kan fx være:

 • Robotanlæg
 • Montageanlæg
 • Pakkerier
 • Plukkesystemer
 • Vareforsendelse
 • Sorteringsanlæg
 • Logistikcentre
 • Bagagebånd 
 • Palleshuttle
 • Fragtmåling

Vi bygger logistikanlæg til alle industrier og har stor ekspertise i at lave anlæg til krævende miljøer med fx stort slid, temperaturudsving eller pakning af steriliserede produkter.

Skal den udgående logistik optimeres?

Har din virksomhed allerede en logistikløsning til den udgående logistik? Hos Zolvo kan vi optimere jeres nuværende processer. Vi kan opgradere og udbygge din virksomheds logistikanlæg, så I får de mest driftssikre og effektive løsninger til den udgående logistik.

Vi kan også hjælpe din virksomhed med at blive mere energieffektiv. En mere energieffektiv udgående logistik sparer virksomheden for mange ressourcer og gør jer bedre i stand til at møde fremtidens miljøkrav. Vi har gode erfaringer med miljøteknologisk design, fx ved at integrere sensorer, der sikrer, at båndene kun ruller, når det er nødvendigt.

Kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Få en uforpligtende samtale

Ønsker du at automatisere den udgående logistik i din virksomhed? Hos Zolvo har vi den praktiske erfaring og ekspertise med design og opbygning af udgående logistikløsninger.

Har du et projekt, som du gerne vil drøfte med os, eller ønsker du at høre, hvordan automatisering af din virksomheds logistikprocesser hjælper dig med at opnå bedre resultater? Kontakt os for en uforpligtende samtale, så din virksomhed kan opnå maksimal effektivitet og konkurrencefordel.

SE VORES ANDRE LØSNINGER

Vi leverer automatiserede løsninger til alle logistiske processer i et varehus. Læs mere om vores andre løsninger her:

Vi laver logistikløsninger til alle industrier og har stor ekspertise i anlæg til varemodtagelsen i krævende miljøer.

En velfungerende logistik er vigtig for de fleste virksomheder. Ved at automatisere hele eller dele af jeres lager og logistik kan I effektivisere processen og sikre en stabil drift.

Guide til lagerautomatisering
Få vores guide til problemfri lagerautomatisering, der hjælper dig med at optimere og effektivisere din forretning. Udfyld formularen herunder og få guiden på mail.

HVAD LEDER DU EFTER?

Brug søgefunktionen nedenfor