Klima og miljø

Hos Zolvo arbejder vi ud fra den tredobbelte bundlinje. Konkret betyder det, at vores lederskab balancerer finansielle, sociale og miljømæssige hensyn i hele vores værdikæde. Det sker med henblik på at sikre vores fælles fremtid.

Vi er pt. i gang med at strukturere vores arbejde og forberede os på vores bæredygtighedsrapportering, som dog ikke er noget krav for virksomheder af vores størrelse. For os er det afgørende, at vi løbende finder forbedringer i vores forretning herunder klimaaftryk og arbejdsmiljø og vi udøver en ansvarlig virksomhedsadfærd.

Ligesom mange andre virksomheder benytter vi FNs verdensmål som en overordnet ramme for, hvordan vi kan bidrage til en bæredygtig udvikling af samfundet. Her er vores primære fokus på:

  • Mål 8 anstændige jobs og økonomisk vækst
  • Mål 9 industri, innovation og infrastruktur og
  • Mål 12 ansvarligt forbrug og produktion.

Da Zolvo i høj grad bidrager med løsninger, som er teknologisk nyskabende, innovative og som fremmer produktiviteten, bidrager vi væsentligt til mål 8 og 9. Samtidig er fokus på genbrug helt afgørende for vores udvikling. Der er massere at tage fat på og vi er godt i gang.

icon-8
icon-9
icon-12
Guide til lagerautomatisering
Få vores guide til problemfri lagerautomatisering, der hjælper dig med at optimere og effektivisere din forretning. Udfyld formularen herunder og få guiden på mail.

HVAD LEDER DU EFTER?

Brug søgefunktionen nedenfor