Altid et skridt foran

Følg vores projekter, nyheder, udvikling m.m.

   

nyheder

Miljøoptimering & Automatisering

Grønne løsninger bliver nødvendige

Bæredygtig intern logistik og intern transport er kommet en del højere op på den globale dagsorden. Vi har fokus på i hvor stort omfang skibe, fly og lastbiler forurener og forbruger energi og glemmer, at der er lige så meget at forbedre, når vi taler om intern logistik. 

Ansættelse

Zolvo ansætter Sales Manager

Som led i den positive udvikling har Zolvo ApS ansat en Sales Manager, der skal varetage projektsalget pr. 1. januar 2020. 
Det nye ansigt hos Zolvo er Mark Hylsberg, der kommer fra en stilling som salgsingeniør indenfor sikkerhedsudstyr. 
Mark Hylsberg er uddannet elektronikmekaniker hos Flyvevåbnet, Elteknisk skole i Værløse. 
Med Marks baggrund og viden om sikkerhed og automatisering, er han et oplagt valg for Zolvo ApS i forbindelse med udvidelsen af opsøgende projekt salg. Du vil derfor ofte møde Mark Hylsberg i forbindelse med Zolvo.

Velkommen hos Zolvo intra-logistics ApS.

Optimér

- og du vil øge indtjening fremadrettet

Opnå en større konkurrencefordel med opgradering af din interne logistik. 
En ineffektiv lagerdrift og en virksomhed i vækst er to poler, der ikke kan mødespå sigt. Gevinsten ligger i at opgradere sin interne logistikløsning, så den kan imødekomme den efterspørgsel, virksomheden møder.

Ansættelse

Zolvo udvider med ny sikkerhedsspecialist

Søren Jelager, Project Manager & Airport Security Specialist, kommer til at varetage projektstyring og kommunikationen med lufthavnen og andre instanser i forbindelse med projektet i Københavns lufthavn. 

Derudover vil Søren Jelager fremadrettet varetage håndteringen af administrative opgaver og personalestyring på igangværende og kommende projekter. 

Velkommen hos Zolvo intra-logistics ApS.

Optimering af intern logistik

- giver større konkurrencekraft

Industrien oplever kontinuerligt udfordringer med teknologiens rasende udvikling og et skiftende økonomisk klima. Vil du hæve indtjeningen eller tænker du energibesparelse, for at blive mere konkurrencedygtig på markedet, kræver det, at den interne transport og pakkeløsninger optimeres. Automatisering er essentielt for fremtidens interne logistik.

Store udsving

- kræver ikke masser af plads, men masser af viden

Zolvo er ekspert i intern logistik. 
Thermo Fischer Scientific producerer og sælger nogle af verdens bedste laboratorieprodukter. Sammen har de udviklet, opbygget og automatiseret virksomhedens nye produktionsanlæg.

Kangerlussuaq Lufthavn

- opbygning af et nyt bagagebåndsanlæg

Lufthavnens bagageområde er knap så stor som andre internationale lufthavne og råder blot over 300m2. Det, i sig selv, er en udfordring på regulære standardløsninger og der skulle derfor designes et nyt anlæg, som kunne fungere optimalt på den indsnævrede plads.

Har du brug for vejledning til dit eksisterede anlæg?

Hos Zolvo bygger vi ikke kun helt nye anlæg. Vi optimerer og udbygger også eksisterende anlæg.
Vi har bred faglig viden og indsigt og finder de mest optimale, driftsikre og energieffektive løsninger – også til dit behov.