Ansættelse | November 2019
Søren-Jelager_tilpasset

Zolvo udvider med ny sikkerhedsspecialist

I løbet af 2019 skulle Kangerlussuaq lufthavn i Grønland have udskiftet deres eksisterende bagageanlæg, hvor Zolvo – intra logistics, var sat på opgaven. 
Det var første gang at sikkerhedschefen i den grønlandske lufthavn, Søren Langballe Jelager, samarbejdede med Zolvo ApS. 
Søren var, under processen, ansat som Security Manager for Kangerlussuaq lufthavn. Netop sikkerhedsprocedurer spiller en stor rolle i lufthavnenes interne logistik, verden over. 

“De grønlandske lufthavne er jo en del mindre end andre internationale lufthavne og kræver derfor langt mere specielle løsninger end andre. Zolvo er ekspert i specialløsninger og som lufthavns sikkerhedsspecialist har jeg indsigt i mange af de problemstillinger, lufthavnene oplever og de krav der skal opfyldes.” fortæller Søren Jelager. 
“Udskiftningen af det gamle slidte bagageanlæg til et skræddersyet og moderne anlæg, var en spændende proces. Især, når en mindre lufthavn som Kangerlussuaq, står overfor så store udskiftninger, bliver alle hurtigt involveret i de store ændringer.” 

Mads Lissau Jensen, partner og teknisk direktør hos Zolvo fortæller: 
“Vi havde et godt samarbejde med medarbejderne i Kangerlussuaq lufthavn. Sørens viden er rigtig brugbar for os, når vi tager fat på opgaver i andre lufthavne også. Lige nu er vi igang med et stort projekt i Københavns lufthavn, så da Søren Jelager kom og spurgte, om vi var interesserede i, at han arbejdede for os, var vi meget åbne for idéen.” 

Da Søren Jelager og hans familie, efter opholdet i Grønland, tog tilbage til Danmark og Søren i den forbindelse søgte nye udfordringer, valgte han at kontakte Zolvo ApS: 
“Jeg lærte Mads Carlsen og Mads Lissau Jensen at kende undervejs i projektet af det nye bagageanlæg i Kangerlussuaq lufthavn. Jeg havde stor indflydelse og viden omkring styringen og samlingen af anlægget. Da jeg så vendte tilbage til Danmark var det nærliggende at kontakte Zolvo for at høre om de havde en plads til en ekstra mand, med stort kendskab til sikkerhedsprotokollerne i internationale lufthavne.” 
Samarbejdet blev indledt med en ansættelse på én måned under et igangværende projekt, men det blev der hurtigt lavet om på: “Vi synes at Søren har nogle kompetencer, som kan komme Zolvo tilgode. Det viste sig også hurtigt at vi havde en hel del flere opgaver til Søren end vi først havde antaget.” fortæller Mads Lissau Jensen fra Zolvo. 
Søren Jelager tilføjer med et smil: “Det var ikke lige noget jeg havde regnet med, men da Zolvo præsenterede det, var det en ansættelse, jeg bare ikke kunne sige nej til, selvom jobbeskrivelsen formidler en hel ny type opgaver. Jeg er frisk på at tage fat!” 

Der ligger større projekter og mange timers arbejde i de igangværende og måske endda fremtidige lufthavnsprojekter – og med Søren Jelagers erfaring, vil der måske endda komme flere projekter igang. 
Søren kommer til at varetage projektstyring og kommunikationen med lufthavnen og andre instanser i forbindelse med opbygningen i Københavns lufthavn. Zolvo har brug for flere hænder internt i virksomheden ligeså, med de opgaver og projekter der ligger i pipelinen. 
“Jeg skal også overtage nogle af opgaverne fra Mads Carlsen og Mads Lissau Jensen, der er partnere i Zolvo. Det bliver blandt andet håndtering af administrative opgaver og personalestyring på projekterne. Min erfaring med dokumentation i forbindelse med sikkerhed bliver helt sikkert også centralt. Vi mangler dog stadig at sætte en endelig struktur på mine fremtidige arbejdsopgaver og ansvarsområder.” lyder det fra Søren Jelager, der nu har titlen som ‘Project Manager & Airport Security Specialist’, hos Zolvo. 
“Når jeg har deltaget i projektet i Københavns lufthavn, er jeg sikker på, at jeg har fået et godt indblik i Zolvo’s ekspertise i forbindelse med optimering og automatisering.” 

Zolvo intra-logistics blev stiftet i 2012 og har i de senere år udvidet til 8 faste medarbejdere samt indkaldte montører i staben. 
“Det er altid spændende at tilføje endnu en medarbejder til vores team i forbindelse med vækst og efterspørgsel.” fortæller Mads Carlsen, partner og adm. direktør hos Zolvo. 
“Jeg er sikker på, at Søren er et godt match og at han vil bidrage til, at vores kunder får de bedste løsninger i forhold til deres interne logistikudfordringer.” 

Har du brug for vejledning til dit eksisterende anlæg?

Hos Zolvo bygger vi ikke kun helt nye anlæg. Vi optimerer og udbygger også eksisterende anlæg.
Vi har bred faglig viden og indsigt og finder de mest optimale, driftsikre og energieffektive løsninger – også til dit behov.