Pressemeddelelse

Zolvo ansætter Sales Manager

Zolvo ApS er specialister i intern logistik og hjælper med alt fra design og implementering af nye løsninger til akutte reparationer og løbende vedligeholdelse af eksisterende maskiner og anlæg, uanset om det er standard rullebaner eller specialdesignede løsninger i krævende miljøer, eksempelvis bagagehåndtering i internationale lufthavne eller automatiserede anlæg til intern transport og pakning af steriliserede produkter, robotanlæg, montageanlæg, pakkerier, plukkesystemer, sorteringsanlæg, logistikcentre og bagagebånd. 

Som led i den positive udvikling har Zolvo ApS ansat en Sales Manager, der skal varetage projektsalget pr. 1. januar 2020. 
Det nye ansigt hos Zolvo er Mark Hylsberg, der kommer fra en stilling som salgsingeniør indenfor sikkerhedsudstyr. 
Mark Hylsberg er uddannet elektronikmekaniker hos Flyvevåbnet, Elteknisk skole i Værløse. 
Med Marks baggrund og viden om sikkerhed og automatisering, er han et oplagt valg for Zolvo ApS i forbindelse med udvidelsen af opsøgende projekt salg. Du vil derfor ofte møde Mark Hylsberg i forbindelse med Zolvo. 

Zolvo ApS drives af Mads Carlsen og Mads Lissau Jensen, der tidligere samarbejdede under det førhenværende Langebæk Teknik, der nu er en selvejet virksomhed, nu kendt som Zolvo ApS, under deres fælles ledelse. 

Har du brug for vejledning til dit eksisterende anlæg?

Hos Zolvo bygger vi ikke kun helt nye anlæg. Vi optimerer og udbygger også eksisterende anlæg. 
Vi har bred faglig viden og indsigt og finder de mest optimale, driftsikre og energieffektive løsninger – også til dit behov.